top of page

Laatste brief aan de regering over de pigmentsituatie.

Dames en heren,


We zijn nog steeds op zoek naar een gesprekspartner met uw regering, onze Vlaamse collega's hebben besloten om een ​​einde te maken aan hun vzw, het blijft ons alleen om te proberen dingen te laten gebeuren, maar de situatie van onze sector zal nog steeds verbeteren erger worden...

U weet dat vanaf de maand januari 2022 een reeks pigmenten niet langer toegelaten zal zijn op de Belgische markt en dit is slechts het begin van de toepassing van een lange reeks verboden die 80% van de kleurpigmenten en ongeveer 4000 andere stoffen.


Onze vereniging ondersteunt de petitiecampagne 1072/2020 die met 54.000 handtekeningen de grootste petitie in de geschiedenis van de Europese gemeenschap is.

Ondanks het feit dat we het naar de verschillende Belgische parlementariërs hebben gestuurd, hebben we als respectievelijk minister van Volksgezondheid en Zelfstandigen nog steeds geen rendement, het is een situatie die u nauw aan het hart ligt. We hopen op uw hulp om in contact te komen met de betrokkenen.


Onze sector, die al heel hard is getroffen door de gezondheidscrisis, zal een nieuwe grote crisis doormaken, een van de grootste problemen is dat het verdwijnen van de kleuren, tatoeëerders zal blokkeren die legaal werken, die deze kleuren niet langer zullen kunnen gebruiken , maar aan de andere kant zullen de illegale tatoeëerders, een van de grootste plagen van onze sector, inkten blijven leveren op Chinese sites zonder controle, en daarom zijn zij het nog steeds die ons werk zullen blijven overnemen, zoals tijdens de insluitingen.


Ik blijf telefonisch tot uw beschikking op 0488 / 80.13.98 of 0494 / 49.69.79 om al uw vragen te beantwoorden.


In afwachting van een antwoord van u, aanvaardt u alstublieft, mevrouw, mijn meest vooraanstaande groeten.


Vriendelijke groeten.


Bruno Menei

8 vues0 commentaire

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page